3.469 extra finalekaarten voor Feyenoord-supporters

vrijdag 13 april 2018 10:10 71.815 keer bekeken 245 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord krijgt voor de bekerfinale op zondag 22 april aanstaande 3.469 extra kaarten ter beschikking voor supporters. Deze komen morgen (zaterdag) beschikbaar omdat diverse rechthebbende partijen afzagen van hun recht op toegangskaarten, waarna in overleg met alle partijen besloten is deze aan Feyenoord te geven.

De extra kaarten worden zaterdag 14 april vanaf 9:00 uur als eerste aangeboden aan de seizoenkaarthouders die na de loting op de wachtlijst terecht zijn gekomen. De kaarten worden gelijk verdeeld over de verschillende groepen supporters, die zich alleen of met anderen hadden ingeschreven om in aanmerking te komen voor een kaart.

De seizoenkaarthouders voor wie de extra kaarten ter beschikking komen, worden hierover op vandaag (vrijdag) persoonlijk per e-mail geïnformeerd. Alle informatie is ook te vinden op www.feyenoord.nl/bekerloting.

Een kleinere groep van de wachtlijst krijgt vanaf maandag 16 april (18:00 uur) de mogelijkheid om een kaart proberen te kopen. Zij hebben niet de garantie dat ze een kaart kunnen kopen, zoals de seizoenkaarthouders uit de eerste groep die bovenaan de wachtlijst stonden. Er zijn dan alleen kaarten beschikbaar als niet iedereen die vanaf zaterdag 14 april alsnog een kaart mocht kopen ook daadwerkelijk een kaart koopt.

Gerelateerd nieuws
245 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66075 leden - Op dit moment zijn 1188 mensen actief, waarvan 241 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved