Stelling: Feyenoord moet Kevin Diks overnemen

Stelling: Feyenoord moet Kevin Diks overnemen

Feyenoord speelt nog om de vierde plaats en moet de bekerfinale tegen AZ nog spelen. Achter de schermen zijn de Rotterdammers al druk bezig met volgend seizoen. De contracten van Dylan Vente en Tyrell Malacia werden eerder al verlengd.

Feyenoord heeft nog geen keuze gemaakt over Kevin Diks. De verdediger is dit seizoen gehuurd van Fiorentina, waar hij nog een contract heeft tot 2021. De 21-jarige rechtsback begon moeizaam in De Kuip en verloor zelfs zijn plek in de basis.

“Diks was zondag tegen Ajax de gebeten hond, hij kan niks meer goed doen in de Kuip”, sprak Feyenoord-watcher Mikos Gouka na de Klassieker. “Ik vraag me af of hij überhaupt nog opgesteld gaat worden want als hij het veld al opkomt, is het publiek er al klaar mee.”

De laatste weken steekt Diks in een betere vorm. "Hij is mentaal sterker geworden, in zichzelf blijven geloven en is veel energie in zichzelf blijven stoppen", aldus oud-Feyenoorder John de Wolf eerder. "Als je dan de kans krijgt van de trainer... Die heeft hij nu met beide handen aangepakt."

Ook de verdediger zelf is te spreken over zijn huidige vorm. "Ik heb ook moeilijke tijden gekend, maar nu gaat het goed en voelt het vertrouwd", zei hij na de wedstrijd tegen FC Twente. "Ik moet hard blijven werken en hopelijk blijf ik de laatste wedstrijden staan."

[poll=360]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties