Jacobs: ''Ik heb hier nog nooit van gehoord''

woensdag 11 april 2018 21:25 102.870 keer bekeken 204 reacties Pro Shots

Het midweekse trainingskamp van Feyenoord in Marbella kan tot nu toe nog niet op veel begrip rekenen van de buitenwacht. Ook oud-Feyenoord trainer Rob Jacobs snapt niks van het uitstapje van de Rotterdammers. "Ik heb geen enkel idee."

"Ik begrijp niet wat hier de gedachte achter is. Ik heb begrepen van de trainer dat ze dan 'lekker bij elkaar zijn', maar dat ben je volgens mij elke dag als het goed is", zo vertelt Jacobs voor de camera van Voetbal Inside. "Dan lijkt het me veel beter om eerst FC Utrecht af te handelen, dan midweeks Willem II uit en dat je dan zegt 'jongens donderdagmorgen verzamelen en dan gaan we even drie dagen hier in Nederland bij elkaar zitten'. Kun jij mij een andere trainer opnoemen die dit gedaan heeft? Ik niet. Ik heb hier nog nooit van gehoord."

Jacobs schat de kansen op bekerwinst van Feyenoord ook niet al te hoog in. "Ik heb AZ tegen Feyenoord uit gezien en dat was een van de beste wedstrijden die Feyenoord uit gespeeld heeft, 0-4. Ik heb Feyenoord daarna niet meer zo goed zien spelen op een helftje bij PSV-uit na. Bij Feyenoord kunnen ze nog niet eens twee keer naar dezelfde kleur spelen."

Gerelateerd nieuws
204 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 98 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 464 mensen actief, waarvan 170 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved