Dirk Kuyt Testimonial: laatste dag terugkopen eigen plaats

woensdag 11 april 2018 10:31 79.240 keer bekeken 121 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Seizoenkaarthouders profiteren alleen vandaag (woensdag) tot 23:59 uur nog van voorrang op het terugkopen van hun eigen plaats voor de Dirk Kuyt Testimonial op zondag 27 mei. Die dag komen drie teams - een mix van het huidige en ’oude’ Feyenoord, een selectie van Oranjespelers van vooral de WK’s van 2010 en 2014 én de ’Vrienden van Dirk’ - in actie De Kuip.

Legioen-leden en Junioren
Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes – uiterlijk maandag 9 april 2018 aangemeld als lid - kunnen na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders per lidmaatschap vier kaarten kopen voor het afscheidsduel. Voor hen start de kaartverkoop komende zaterdag om 10:00 uur. Zij hebben daarna een week de tijd om kaarten voor de Dirk Kuyt Testimonial kopen.

Seizoenkaarthouders kunnen in deze periode drie kaarten bijkopen per seizoenkaart of vier kaarten kopen wanneer zij hun plaats nog niet hebben teruggekocht. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop. Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op www.feyenoord.nl/kuyt.

Overige supporters
Wanneer er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze op zaterdag 21 april (10:00 uur) in de verkoop voor overige supporters. Houd de officiële kanalen van Feyenoord in de gaten voor de meest actuele informatie over beschikbaarheid.

Feyenoord-editie van boek over Kuyt
Je kunt in de voorverkoop alvast een speciale Feyenoord-editie van het door Jaap de Groot geschreven boek over ‘het geloof in succes’ van Dirk Kuyt bestellen. Dit boek verschijnt op 14 mei 2018, exact een jaar nadat Kuyt landskampioen werd met Feyenoord. Deze Feyenoord-editie is alleen via de (online) Feyenoord Fanshop verkrijgbaar. Wil je dit collector’s item nu alvast bestellen? Het boek kost 20 euro en is te koop via www.feyenoordfanshop.nl/kuyt.

Gerelateerd nieuws
121 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 202 mensen actief, waarvan 56 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved