''Ik dacht dat ik wel beetje waardering verdiende bij Feyenoord''

''Ik dacht dat ik wel beetje waardering verdiende bij Feyenoord''

In het kampioenschapsjaar was Michiel Kramer als invaller met enkele cruciale, late doelpunten nog van groot belang voor Feyenoord. Dit seizoen koos Van Bronckhorst al snel voor Dylan Vente als tweede spits en dat ging ten koste van Kramer. Met de komst van Robin van Persie in de winterstop was de rol van Kramer helemaal uitgespeeld en vertrok de spits naar Sparta. Kramer zelf vond dat hij meer krediet en speeltijd had verdiend dank zij zijn prestaties.

“Ik dacht dat ik wel een beetje waardering had verdiend na dat eerste seizoen waarin ik zestien keer scoorde en beslissend was in de bekerfinale, maar dat blijkt dan tegen te vallen. Dat was wel waarmee ik moeite had”, zo meldt hij in Voetbal International. Zelf tast de spits in het duister wat de redenen waren dat Van Bronckhorst geen beroep meer op hem deed. “Ze zullen het vermoedelijk gooien op dat ik niet hard kon of wilde trainen, maar dat is zo'n bullshit, joh.”

“Ik train bij Sparta hetzelfde als bij Feyenoord en hier zijn ze heel tevreden. Ik geef wel toe dat ik er bij Feyenoord op een gegeven moment goed klaar mee was en dat toen heb laten blijken. Niet slim, maar zo zit ik dan ook weer in elkaar."

Dank zij het vaderschap is Kramer rustiger geworden, waardoor hij nooit op de trainer is afgestapt om te klagen. “Het stemmetje in mijn hoofd dat zei: ‘Niet doen’, begon het steeds meer te winnen van de stem die vertelde dat ik met deuren moest gaan slaan. Op zich is dat wel een mooie ontwikkeling geweest.”

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties