''Dat is natuurlijk een speler die het spel echt versnelt''

zondag 8 april 2018 19:50 95.125 keer bekeken 53 reacties Pro Shots

Ondanks een blunder van Brad Jones beleefde Feyenoord achteraf een gemakkelijke middag in Enschede: FC Twente werd door de Rotterdammers nog steviger op de laatste plaats gezet en een ontsnapping aan directe degradatie raakt steeds verder uit zicht. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam was wel spreken over het spel van Feyenoord tijdens de met 1-3 gewonnen wedstrijd. 

"Zeker in de tweede helft leek het bij vlagen wel een trainingspartij, toen Twente de moed had opgegeven en Feyenoord de zege eigenlijk al binnen had. Dan is het freewheelen en laten de spelers zien wat ze allemaal kunnen: hakjes, overstapjes en allemaal andere tierelantijntjes. Twente was te aangeslagen om toen nog van zich af te bijten."

"In het begin was Twente wel heel agressief, maar uiteindelijk zie je, naarmate de wedstrijd vorderde, dat het verschil in kwaliteit zo groot is en dat Twente zo slecht kan verdedigen. Als Feyenoord niet had gewild, dan hadden ze 'm nog gewonnen", aldus de Feyenoord-watcher tegenover Voetbal International.

Ook het wisselbeleid van Van Bronckhorst kon op de goedkeuring van Krabbendam rekenen. "Je zag dat ze op het einde, toen Van Persie er inkwam, weer de combinatie gingen zoeken. Dat is natuurlijk een speler die het spel echt versnelt en spelers op de goede manier aanspeelt. Toen zag je weer het combinatievermogen, dat Feyenoord toch wel heeft, er weer een beetje inkwam."

Gerelateerd nieuws
53 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72601 leden - Op dit moment zijn 696 mensen actief, waarvan 188 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved