Dirk Kuyt met Quick Boys onderuit bij rentree

Dirk Kuyt met Quick Boys onderuit bij rentree

Dirk Kuyt heeft zaterdag bij zijn rentree als voetballer voor Quick Boys in de derde divisie een nederlaag geleden. De oud-aanvoerder van Feyenoord verloor met de Katwijkers in eigen huis met 2-0 van Jong FC Groningen. De spits speelde negentig minuten mee bij Quick Boys.

"Met de benen ging het goed, met het hoofd wat minder", reageert Dirk Kuyt na afloop van de wedstrijd in gesprek met Omroep West. "Fysiek was het redelijk tot goed, maar de uitslag was natuurlijk teleurstellend. Je doet je best en je doet er alles aan, maar het zat er niet in.."

"Ik heb niet per se de behoefte om nog te voetballen, maar na het stoppen heb ik wel meteen lidmaatschap aangevraagd bij Quick Boys. Voor als ik ooit de club kon helpen met personele problemen voorin, daar wil ik mijn nek wel voor uitsteken. Ik wilde het verschil maken, maar Jong Groningen was een maatje te groot."

Dirk Kuyt met Quick Boys onderuit bij rentree
Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties