'Gio' over kritiek Berghuis: ''Heb er met hem over gesproken''

'Gio' over kritiek Berghuis: ''Heb er met hem over gesproken''

Feyenoord speelt over iets meer dan twee weken de bekerfinale tegen AZ. Voor het zover is moeten de Rotterdammers echter nog drie competitiewedstrijden afwerken, te beginnen aanstaande zondag in Enschede, waar FC Twente de tegenstander is.

"Ik kijk nog niet naar de bekerfinale", zegt Giovanni van Bronckhorst, geciteerd door RTV Rijnmond, op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen FC Twente. De trainer lijkt vertrouwen te hebben in het duel. "Ik heb afgelopen zondag veel goede dingen gezien. Ook tactisch. We speelden taakbewust. Dat stemt mij heel positief."

Een aantal weken terug won Feyenoord nipt van PEC Zwolle, dat bij een 1-4 achterstand terugkwam tot 3-4. Na afloop van die wedstrijd uitte Steven Berghuis in een interview kritiek op de tactiek van zijn trainer. "Ik heb daar met Steven over gesproken", vertelt Van Bronckhorst. Soms heb ik met hem discussies over hoe we situaties moeten oplossen. Bij PEC stond het overal één-op-één, dan moet je sneller de diepte zoeken."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties