''Hij lacht iedereen uit, terwijl hij zelf een kutspeler was''

''Hij lacht iedereen uit, terwijl hij zelf een kutspeler was''

De kans is klein dat Willem van Hanegem nog aan zal schuiven bij praatprogramma Voetbal Inside. Het is geen geheim dat De Kromme geen fan is van presentator Wilfred Genee. In zijn boek 'Willem van Hanegem - Buitenkant Links' vertelt hij hierover.

"Het is een enge man, een gluiperd. Het liefste zet-ie een valstrik om je in te laten lopen. En dan gewoon dat verhaal maar blijven vertellen. Zodat hij kan scoren over de rug van een ander", aldus Van Hanegem, die onlangs te gast zou zijn bij Voetbal Inside, maar afzegde. "Als ik daar ga zitten, denk ik dat mijn dochter me iets aandoet. Die heeft zo'n bloedhekel aan die Genee. Ze heeft gelijk ook, want het is gewoon een op en top stiekemerd."

Ook met René van der Gijp heeft Van Hanegem, ondanks dat de twee vroeger bevriend waren, geen goede band meer. "Wat mij vooral stoort, is dat hij alle spelers gaat zitten uitlachen, terwijl hij zelf een kutspeler was. Dat heb ik honderd keer gezegd tegen hem. Hij had totaal geen mentaliteit en heeft niks met zijn eventuele kwaliteiten gedaan."

"Als ik luister naar die lach erger ik me wezenloos", gaat Van Hanegem verder. "Ik ken Van der Gijp al zo lang, die heeft nooit van zijn leven zo gelachen. Totdat-ie een keer zo'n neplach had in dat programma en ze dachten: hé, dat is wel leuk. Sindsdien lacht hij op die manier."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties