Informatie kaartverkoop Willem II – Feyenoord

Informatie kaartverkoop Willem II – Feyenoord

Feyenoord start morgen (donderdag) met de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Willem II op woensdag 18 april (aanvang 20:45 uur). De kaartverkoop voor Feyenoord-supporters was aanvankelijk uitgesteld, vanwege lopende gesprekken over de vervoersregeling.

Volledige buscombi van tafel
Feyenoord-supporters konden het duel in Tilburg aanvankelijk alleen per bus-combi bezoeken, een regeling waarin Feyenoord zich niet kon vinden. Na diverse gesprekken tussen de club, de gemeente Tilburg en de politie is afgesproken dat 400 supporters alsnog per auto-combi kunnen afreizen naar Tilburg. Voor de overige 200 supporters geldt een bus-combi met opstapplaats Rotterdam.

Planning kaartverkoop
Diamondcardhouders komen zoals gebruikelijk als eerste aan de beurt om een kaart te kopen. Zij hebben vanaf donderdag 5 april, 9:00 uur de kans om een kaart aan te schaffen. Vanaf zaterdag 7 april, 9:30 uur is het vervolgens de beurt aan de Goldcardhouders. Mochten er daarna nog kaarten verkrijgbaar zijn, dan gaan deze vanaf woensdag 11 april, 18:00 uur in de verkoop voor Silvercardhouders.

Infomail
De infomail met alle informatie over het bezoeken van deze uitwedstrijd wordt voor maandag 16 april, 17:00 uur verstuurd aan supporters met een toegangskaart.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties