'Lazio legt schuld neer bij Feyenoord'

'Lazio legt schuld neer bij Feyenoord'

Feyenoord loopt het gevaar om miljoenen mis te lopen. Het blijkt namelijk dat hackers officiële documenten hebben ontvreemd en op die manier Lazio ruim twee miljoen euro afhandig hebben gemaakt. Volgens Italiaanse bronnen zou na intern onderzoek bij Feyenoord nu blijken dat het netwerk van de Rotterdamse club is gehackt.

De internetcriminelen zouden de officiële documenten van een ander rekeningnummer hebben voorzien. Dit schrijft Voetbal International. Op het moment dat Lazio de miljoenen overmaakte, verdween dat geld van de rekening en is het niet meer te traceren. Feyenoord is naar het het sporttribunaal CAS gestapt om het laatste deel van de transfersom van Lazio Roma te kunnen innen.

Het is nog onbekend wanneer die uitspraak volgt. Feyenoord eist het volledige bedrag voor De Vrij, Lazio zegt betaald te hebben naar aanleiding van de officiële documenten en voelt zich niet verantwoordelijk voor de oplichting. De kans is aanwezig dat Feyenoord dus miljoenen euro’s misloopt of slechts een klein deel van de totale som ontvangt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties