'Lazio legt schuld neer bij Feyenoord'

woensdag 4 april 2018 12:51 119.965 keer bekeken 319 reacties Pro Shots

Feyenoord loopt het gevaar om miljoenen mis te lopen. Het blijkt namelijk dat hackers officiële documenten hebben ontvreemd en op die manier Lazio ruim twee miljoen euro afhandig hebben gemaakt. Volgens Italiaanse bronnen zou na intern onderzoek bij Feyenoord nu blijken dat het netwerk van de Rotterdamse club is gehackt.

De internetcriminelen zouden de officiële documenten van een ander rekeningnummer hebben voorzien. Dit schrijft Voetbal International. Op het moment dat Lazio de miljoenen overmaakte, verdween dat geld van de rekening en is het niet meer te traceren. Feyenoord is naar het het sporttribunaal CAS gestapt om het laatste deel van de transfersom van Lazio Roma te kunnen innen.

Het is nog onbekend wanneer die uitspraak volgt. Feyenoord eist het volledige bedrag voor De Vrij, Lazio zegt betaald te hebben naar aanleiding van de officiële documenten en voelt zich niet verantwoordelijk voor de oplichting. De kans is aanwezig dat Feyenoord dus miljoenen euro’s misloopt of slechts een klein deel van de totale som ontvangt.

Gerelateerd nieuws
319 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 135 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 478 mensen actief, waarvan 168 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved