''Ik zou nog wel een keer in het buitenland willen spelen''

woensdag 4 april 2018 05:13 115.915 keer bekeken 290 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft uitzonderlijk veel middenvelders in loondienst waardoor spelers als Sofyan Amrabat en Renatio Tapia weinig speeltijd krijgen. Yassin Ayoub wordt volgend seizoen aan de selectie toegevoegd en ook Simon Gustafson lijkt terug te keren naar De Kuip. Daartegenover staat het waarschijnlijke vertrek van Tonny Vilhena.

Ook Karim El Ahmadi lijkt Feyenoord deze zomer de rug toe te keren, zo vertelt hij aan Andy van der Meijde tijdens diens gebruikelijke autorit met een voetballer. "Ik heb hierna nog een eenjarig contract. Ik zit ook te kijken wat ik ga doen. Ik ben nu 33 en speel komende zomer een WK, daarna zie ik het wel. Het zou leuk zijn om nog een stap te zetten. Ik zou nog wel een keer in het buitenland willen spelen. China denk ik niet, maar Qatar of Dubai lijken me wel leuk."

Ondanks zijn eerdere ervaringen in het Midden-Oosten (El Ahmadi speelde eerder voor Al-Shabab) zijn die juist niet de reden dat hij er nu weer terug naartoe wil. "De timing was toen niet echt goed. Ik was 25. Ik heb het echt naar m'n zin gehad, maar het had niet veel met voetbal te maken. De stadions waren leeg, dat soort dingen. Het ging slecht met Feyenoord. Als ik daar dezelfde mentaliteit had, had ik nooit die keuze gemaakt. Feyenoord liet mij ook vrij makkelijk gaan. Ik was er toen wel klaar mee, ik dacht: dan ga ik gewoon weg."

"Ze hadden toen wat geldproblemen. De onderhandelingen tussen die twee clubs gingen heel makkelijk, dus ik wist dat Feyenoord me weg wilde hebben. Ik raad het mensen niet aan. Als je wat ouder bent is het wel echt top. Ik heb een mooi leven gehad daar en de mensen daar waren echt top. Alles goed geregeld."

Gerelateerd nieuws
290 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 86 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75084 leden - Op dit moment zijn 643 mensen actief, waarvan 240 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved