Kritiek op Vente: ''Blijft toch wel een beetje een jeugdspeler''

maandag 2 april 2018 01:00 152.875 keer bekeken 424 reacties Pro Shots

Dylan Vente startte zondag in de basisopstelling van Feyenoord in de wedstrijd tegen Excelsior (5-0 winst). Door de afwezigheid van Nicolai Jørgensen én Robin van Persie kreeg de jonge spits de kans. De 18-jarige Vente wist echter weinig indruk te maken tegen de Kralingers, vindt oud-Feyenoorder Harry van der Laan.

"Toevallig is het centrum een heel sterk gedeelte bij Excelsior en Vente blijft toch ook wel een beetje een jeugdspeler", zegt hij. "Hoe je het ook wendt of keert. Dat zie je aan de manier hoe hij een bal afschermt en hij wordt toch wat vaker van de bal gezet. De intelligentie bij loopacties, dat zie je bij Van Persie en Jørgensen toch anders. Zij weten wat meer tijd en ruimte te creëren."

"Die jongen moet nog heel veel vlees op de botten krijgen", voegt analist Emile Schelvis toe in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond. "Het beste zou zijn als Feyenoord nog een spits aantrekt en dat Vente een jaar wordt uitgeleend aan een Eredivisie-club."

Gerelateerd nieuws
424 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 168 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74782 leden - Op dit moment zijn 1261 mensen actief, waarvan 261 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved