''Hij is gewoon klaar voor de volgende stap''

zondag 1 april 2018 19:49 91.425 keer bekeken 71 reacties Pro Shots

Feyenoord-watchter Martijn Krabbendam was tevreden over het spel van Feyenoord tegen Excelsior, dat met speels gemak opgerold werd terwijl de sfeer in De Kuip steeds joliger werd naarmate de wedstrijd vorderde. Toch was het ook een wedstrijd van belang voor Feyenoord in verband met de zekerheid op Europees voetbal.

"Vierde moeten ze worden. Alles is gericht op die bekerfinale en als je dan zo'n wedstrijd tegen Excelsior kan spelen: ik denk dat Feyenoord de tegenstand ook wel wat groter had verwacht", zo vertelt hij aan Voetbal International. "Ze hebben het zelf goed gedaan: ze waren agressiever, kwamen snel op voorsprong en dan hebben ze het met een grote uitslag afgemaakt. Het zal weer wat vertrouwen geven. De laatste weken zit er al een stijgende lijn in en dat is voor Feyenoord prettig richting die bekerfinale."

De Feyenoord-watcher vindt het knap hoe Boetius zich teruggeknokt heeft in de basis. "Hij heeft een moeilijke tijd gehad. Hij was een tijdje in de hiërarchie zelfs gepasseerd door Bilal die er ineens inkwam. Boetius is wel een speler die er met twee acties weer 'in kan zitten' en dat zag je ook. Als deze speler vertrouwen heeft is het een speler die voor Feyenoord nog steeds van waarde kan zijn."

Vilhena was wat Krabbendam betreft de uitblinker. "De aanjager op het middenveld, met uiteraard El Ahmadi. Maar wat opvalt bij Vilhena is dat hij nu alweer tien doelpunten heeft gemaakt en dat is voor een middenvelder natuurlijk ontzettend veel. Je kunt ervan uitgaan dat Vilhena na dit seizoen een volgende stap in zijn carrière gaat maken. Ook bij Oranje deed hij het goed. Hij is gewoon klaar voor de volgende stap."

Gerelateerd nieuws
71 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72588 leden - Op dit moment zijn 697 mensen actief, waarvan 198 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved