Vilhena over goals: ''Ik sta er niet versteld van''

Vilhena over goals: ''Ik sta er niet versteld van''

Tonny Vilhena was zondag opnieuw trefzeker. De middenvelder van Feyenoord maakte in de stadsderby tegen Excelsior (5-0 winst) al zijn tiende competitietreffer van het seizoen. De 23-jarige Vilhena is niet verbaasd over het doelpuntenaantal.

"Misschien zien jullie dat zo, maar voor mij is het niets nieuws", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik heb eerder al aangegeven dat ik doelpunten kan maken, dus ik sta er niet versteld van. Het is ook gewoon het juiste moment kiezen. Als je op de goede plek staat, kan je scoren."

"Goals maken hoort er ook bij. Het is altijd mooi als dat kan. Wedstrijden winnen met het hele team is wel belangrijker. Ik denk dat we vandaag bij vlagen heel goed hebben gespeeld. Soms wat slordig, dat moet eruit. Op zich hebben we een heel goede wedstrijd gespeeld."

Tegen Portugal stond Vilhena linksback bij het Nederlands elftal. "Daar kan ik ook spelen. Onder Ronald Koeman bij Feyenoord heb ik daar ook wel eens een paar keer gespeeld. Als het aan mij ligt kan ik overal spelen", stelt Vilhena, die nog in aanraking kwam met Cristiano Ronaldo: "Even laten zien wie er is toch?"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties