AD: Feyenoord en Van Persie kijken in zomer naar toekomst

AD: Feyenoord en Van Persie kijken in zomer naar toekomst

Robin van Persie keerde in januari terug bij Feyenoord. Na een heuse transfersoap zette de routinier zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2019 Feyenoorder maakt. De comeback is echter nog niet heel succesvol.

De 34-jarige Van Persie kwakkelt met zijn fysieke gesteldheid en kwam slechts twee keer meer dan een helft in actie in Feyenoord 1. Komende zomer gaan club en speler bekijken op welke manier de hernieuwde samenwerking voortgezet kan worden. Dit schrijft het Algemeen Dagblad.

"Het is altijd lastig om halverwege het seizoen in een andere omgeving te moeten starten", sprak trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdag. "Hij is niet ideaal binnengekomen als je kijkt naar zijn fitheid. Maar we hebben Robin gehaald omdat hij een meerwaarde is voor deze groep. Binnen en buiten de lijnen, met alles wat hij als speler heeft meegemaakt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties