Kuyt: ''Ik denk dat ik toch wel word gemist''

Kuyt: ''Ik denk dat ik toch wel word gemist''

Dirk Kuyt was vorig seizoen nog verantwoordelijk voor de hattrick die Feyenoord landskampioen maakte, maar kijkt dit seizoen vanaf de tribune toe hoe zijn club ploetert in de Eredivisie. "Ik bekijk het nu als supporter en baal net zo hard als elke andere fan", aldus Kuyt in gesprek met De Telegraaf.

"Ik wil niet arrogant overkomen, maar ervaring is in de Eredivisie een groot goed. Ik denk dat ik vanwege mijn rol in de kleedkamer toch wel word gemist", gaat hij verder. "Maar iedereen zag dat ik op de bank niet gelukkig was. Daar zat ik na de winterstop steeds vaker. Daarom is het goed zo."

Kuyt wil zich nu niet te veel bemoeien met zijn voormalig ploeggenoten en staf. "Maar heel af en toe probeer ik het nog wel de goede kant op te duwen. Dan stuur ik iemand een WhatsApp-berichtje of ga ik met een paar jongens uit eten. Het is heel pijnlijk dat een team, waarmee we vorig jaar boven onszelf zijn uitgestegen, het nu af en toe zo moeilijk heeft. Maar de halve finale van de beker tegen Willem II en het thuisduel met AZ waren alweer pluspunten", aldus Kuyt.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties