Boskamp over Van Persie: ''Denk niet dat Oranje er nog in zit''

Boskamp over Van Persie: ''Denk niet dat Oranje er nog in zit''

Robin van Persie werd voor het begin van de interlandbreak door het programma Voetbal Inside uitgeroepen tot Speler van de Week. Tijdens de uitzending van vrijdag ontving de Feyenoorder hierom de Gouden Veter. Reden voor de mannen aan tafel om de spits te bespreken.

Zo is Johan Derksen erg lovend over de media-optredens van Van Persie. "Hij heeft alles gewonnen, is een grote ster en praat gewoon op natuurlijke wijze. Zonder hersenspoeling van mediatraining. Hij komt ontzettend goed over, een voorbeeld voor alle jonge spelers hoe ze mensen te woord moeten staan."

Ook Oranje kwam aan bod, aangezien een rentree in het nationale elftal voor Van Persie, in tegenstelling tot Wesley Sneijder en Arjen Robben, nog niet uitgesloten is. Jan Boskamp denkt echter dat dit er niet meer in zit. "Dick Advocaat maakte hem bij Fenerbahce altijd klaar voor topwedstrijden. Daar leefde hij naartoe. Hier is hij spijtig genoeg regelmatig geblesseerd. Ik denk niet meer dat de nationale ploeg hem nog wordt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties