Larsson: ''Ik ben klaar om te starten''

Larsson: ''Ik ben klaar om te starten''

Feyenoord beschikt zondag in de wedstrijd tegen Excelsior weer over Sam Larsson. De linksbuiten is hersteld van zijn blessure en doet op de training weer volledig mee. RTV Rijnmond sprak met Larsson.

"Ik train alles weer mee. Of ik negentig minuten kan spelen weet ik niet, maar ik ben klaar om te starten als de trainer dat wil." Of hij ook aanspraak maakt op een basisplaats weet Larsson niet. "Ik denk daar niet aan. Ik train gewoon zo goed als ik kan."

Larsson hoopt dat Feyenoord de goede resultaten van de afgelopen weken voort kan zetten. "Je krijgt vertrouwen als je een paar wedstrijden op rij wint. Daar moeten we mee doorgaan."

Toch kan het een lastige wedstrijd worden, aangezien Excelsior, met name in uitwedstrijden, erg sterk is. "Als zij ergens goed in zijn, betekent dat dat wij dat moeten stoppen. Maar we moeten ons ook op onszelf blijven richten. We spelen thuis, dan zijn we sterk. Een tegenstander als Excelsior is er een waar altijd van moeten winnen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties