''Zorgen dat we vóór de bekerfinale al de juiste vorm hebben''

''Zorgen dat we vóór de bekerfinale al de juiste vorm hebben''

De bekerfinale op 22 april moet het seizoen van Feyenoord redden. Maar voor het zover is staat er nog een aantal competitiewedstrijden op het programma. Zondag neemt de club het in eigen huis op tegen Excelsior. De spelers van Feyenoord weten hoe belangrijk het duel is.

"De finale zit in het hoofd, nu al", begint Jens Toornstra in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar het is niet zo dat we alleen maar bezig zijn met die wedstrijd. We moeten ook gewoon de vierde plek pakken. Excelsior is erg goed in uitwedstrijden dit seizoen, maar met alle respect, wij hebben meer kwaliteit dan Excelsior. Het is ook niet zo dat we op het trainingsveld al specifiek toewerken naar de bekerfinale. Het ging deze week alleen over zondag."

Ook Sam Larsson, die bijna weer volledig hersteld is van zijn blessure, sluit zich hierbij aan. "De bekerfinale over drie weken wordt een prachtige wedstrijd om te spelen. Maar we moeten zorgen dat we de juiste vorm al hebben in de wedstrijden vóór de finale. Als team, maar ook individueel. Excelsior is goed in uitwedstrijden, maar dan moeten we dat maar zien te stoppen. Een tegenstander als Excelsior moeten we gewoon verslaan."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties