Uitkomst loting bekerfinale Feyenoord bekend

Uitkomst loting bekerfinale Feyenoord bekend

In De Kuip is de loting verricht voor seizoenkaarthouders die zich de afgelopen week hebben aangemeld voor een kaart voor de bekerfinale op zondag 22 april. Dit betekent dat de uitkomst bekend is en dat alle seizoenkaarthouders vanaf nu kunnen zien of ze zijn ingeloot en een kaart kunnen kopen voor de finale van Feyenoord tegen AZ. Iedereen die zich heeft aangemeld, wordt ook persoonlijk per e-mail geïnformeerd over de uitslag.

De uitkomst van de loting vind je op www.feyenoord.nl/bekerloting. Hier kunnen seizoenkaarthouders hun relatienummer en volgnummer invullen, waarna direct zichtbaar wordt of ze tot de gelukkigen behoren.

Op deze pagina vind je ook alle uitgebreide informatie over de uitkomst van de loting. Hier zijn onder meer de PDF’s met alle eindnoteringen terug te vinden, evenals de indeling van de verschillende verkoopfases en de informatie over de wachtlijst.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties