Kramer blikt terug: ''Tijd bij Feyenoord niet mislukt, totaal niet''

Kramer blikt terug: ''Tijd bij Feyenoord niet mislukt, totaal niet''

Michiel Kramer speelde als speler van Feyenoord een belangrijke rol in de behaalde successen van de afgelopen jaren. De lange spits scoorde in de bekerfinale tegen FC Utrecht en maakte een aantal zeer belangrijke treffers in het kampioensjaar.

"In principe was het als kleine jongen de droom om ooit voor Feyenoord te spelen. Die droom is uitgekomen", zegt Kramer. "Daar komt nog bij dat ik twee keer op de Coolsingel heb gestaan, dat kunnen niet veel jongens zeggen. Wat dat betreft is mijn periode bij Feyenoord succesvol geweest."

"In mijn eerste jaar ik heb ik best veel gespeeld en gescoord. In het tweede jaar minder, maar werden we wel kampioen. Het is een mooie periode geweest, al had ik liever natuurlijk meer wedstrijden willen spelen. Dat gebeurde gewoon niet."

"Ik kan mezelf in de spiegel aankijken en zeggen dat ik er op mijn manier alles aan heb gedaan. Mijn tijd bij Feyenoord is voor mij niet mislukt, totaal niet", besluit Kramer in een item van Recht uit Rotterdam met Harry Vermeegen.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties