'Geen onverwachte wending vanuit het stadhuis'

'Geen onverwachte wending vanuit het stadhuis'

De ontwikkelaars achter Feyenoord City kunnen opgelucht ademhalen. De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam is dusdanig dat er geen onverwachte wending vanuit het stadhuis hoeft te worden verwacht.

Dit meldt RTV Rijnmond. Het overgrote deel van de nieuwe raad ziet een stadion aan de Maas als aanjager van Feyenoord City wel zitten, al stellen zij voorwaarden waaraan zowel de club als de plannenmakers zich moeten houden.

De partijen die al langer kritische kanttekeningen plaatsen bij Feyenoord City en een nieuw te bouwen stadion (SP, Partij voor de Dieren, PVV en Groen Links) komen tot slechts 10 van de in totaal 45 gemeenteraadszetels.

De partij die het felst gekeerd is tegen Feyenoord City en het vervangen van de Kuip door een nieuw stadion, het Stadsinitiatief van voormalig D66-raadslid Jos Verveen, wist geen enkele zetel te veroveren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties