Van Bronckhorst: ''De grootste winnaar is Support Casper''

Van Bronckhorst: ''De grootste winnaar is Support Casper''

Giovanni van Bronckhorst kijkt met een goed gevoel terug op de benefietwedstrijd tegen ADO Den Haag. De trainer zag zijn ploeg op 4-0 winnen van de Haagse club. "Dit is een geslaagde avond", aldus Van Bronckhorst na de wedstrijd in gesprek met FOX Sports.

"Het belangrijkste is dat er veel publiek was. Zij hebben een leuke wedstrijd gezien en de grootste winnaar is natuurlijk Support Casper. Er zijn hier al veel speciale avonden geweest. Een wedstrijd voor het goede doel, zeker voor onze dokter Casper, maakt deze wedstrijd toch anders."

Tegen ADO Den Haag kwam een aantal jeugdspelers van Feyenoord in actie. "We hebben een aantal jongens uit Onder 19 overgehaald. Leuk voor die jongens, dat ze minuten hebben kunnen maken is mooi. Ook dat Sam Larsson weer minuten heeft kunnen maken. Het is nog even afwachten hoe het zich vertaalt. We hebben nog tien dagen om hem klaar te stomen voor de competitiehervatting."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties