Van Beek blij: ''Mooi dat we dit konden doen voor Casper''

Van Beek blij: ''Mooi dat we dit konden doen voor Casper''

Feyenoord versloeg woensdagavond ADO Den Haag. De wedstrijd was de jaarlijkse benefietwedstrijd die dit jaar in het teken stond van Support Casper, voor onderzoek naar een kuur voor alvleesklierkanker. Sven van Beek is blij met de zege, maar vooral met de bijdrage voor het goede doel

"Dit is een bijzondere dag", aldus Van Beek na de wedstrijd. "Ik denk dat het mooi is als club, team, speler en mens dat we iets kunnen doen voor het goede doel en dat we zieke mensen kunnen helpen. Ik praat niet veel met Casper over zijn vak, maar weet dat hij veel meemaakt dat wij nooit zullen meekrijgen. Mooi dat we dit kunnen doen voor Casper."

"Er zat geen druk op", zegt de verdediger over de wedstrijd tegen FOX Sports. "Het is mooi voor iedereen om weer minuten te maken en mee te kunnen helpen voor het goede doel. Volgens mij was het een prima wedstrijd. Natuurlijk wilden we winnen, je wil niet voor schut staan in eigen huis. We wilden gewoon winnen. Af en toe hebben we ook gewoon goed voetbal laten zien."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties