Speciale shirts Benefietwedstrijd geveild

Speciale shirts Benefietwedstrijd geveild

Shirts die speciaal voor de Benefietwedstrijd zijn gemaakt worden woensdagavond geveild voor het goede doel. Op MatchWornShirt.com kun je na afloop van de ontmoeting tussen Feyenoord en ADO Den Haag bieden op in totaal acht shirts die diezelfde avond zijn gedragen tijdens het duel in De Kuip.

Gesigneerde shirts
De veiling op MatchWornShirt.com gaat op woensdagavond 21 maart na afloop van de Benefietwedstrijd om 21:00 uur live. Het is daarna mogelijk om vier dagen lang te bieden op de acht veilingitems (vier shirts van Feyenoord-spelers en vier ADO Den Haag-shirts). De shirts worden door de spelers voorzien van een handtekening.

Veilingprocedure
Supporters die willen bieden op de shirts van Feyenoord- en/of ADO Den Haag-spelers, moeten zich eerst registreren op het platform van MatchWornShirt.com en zijn minimaal 18 jaar oud. Het startbedrag van elke veiling is € 89,-. Bij elk nieuw bod geldt een minimale verhoging van € 25,-.

‘Support Casper’
De volledige opbrengst van de veiling gaat naar ‘Support Casper’, een campagne van de Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. Ook de Benefietwedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag staat in het teken van de actie van prof. dr. Casper van Eijck, die zich inzet voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker.

Feyenoord - ADO Den Haag wordt woensdag om 18:00 uur gespeeld in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties