FUT Birthday-kaart voor Van Persie

FUT Birthday-kaart voor Van Persie

Robin van Persie heeft uit handen van Feyenoords eSporter Jaey Daalhuisen een speciale FUT Birthday-kaart gekregen. De aanvaller van Feyenoord werd door EA Sports, ontwikkelaar van het spel FIFA 18, in het zonnetje gezet wegens de negende verjaardag van FIFA Ultimate Team (FUT).

Gamers kunnen al jaren spelen met de digitale versie van Van Persie, maar in FUT is hij nu ook beschikbaar met de geweldige stats uit zijn tijd bij Manchester United. Door een Squad Building Challenge (SBC’s) te voltooien, kun je hem bij je Ultimate Team halen.

‘Ik ben weer back’
‘Vroeger zeiden veel mensen dat ik echt goed was op FIFA’, haalde Van Persie herinneringen op, terwijl hij zijn huidige stats met die op de Birthday-kaart vergeleek. ‘Zo te zien ben ik weer back!’ Dat kon Feyenoords eSporter alleen maar beamen. ‘Ik ga je nu ook wel gebruiken in mijn Ultimate Team’, beloofde JaeyD. ‘Wel vaker dan nu toch, met deze stats?’, lachte Van Persie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties