Steun Support Casper met deze mini-dress

Steun Support Casper met deze mini-dress

Op 21 maart 2018 speelt Feyenoord een benefietwedstrijd in De Kuip voor Support Casper, een stichting die strijdt voor baanbrekend onderzoek naar en behandeling van alvleesklierkanker! Uiteraard willen wij als supporters hier een steentje aan bijdragen. Daarom hebben we samen met de stichting Support Casper en FRFC1908 deze mini-dress ontwikkeld.

Wil je ook je steentje bijdragen?
Het mini-dressje kost slechts 10 euro en de volledige opbrengst van de mini-dress gaat naar de stichting Support Casper! Klik hier om de Support Casper mini-dress direct online te bestellen. Vanzelfsprekend vragen we ook iedereen om voor woensdag nog een kaart te kopen en dit benefiet-duel te bezoeken, want ook daar help je de clubarts van Feyenoord enorm mee. Kaarten zijn verkrijgbaar via Feyenoord.nl. De mini-dressjes zijn woensdag a.s. voor de wedstrijd ook verkrijgbaar op Varkenoord bij Sportclub Feyenoord!

Klik hier om te bestellen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties