Marktwaarde Vilhena stijgt: ''Dan ben je compleet''

zondag 18 maart 2018 22:28 113.935 keer bekeken 197 reacties Pro Shots

Na vier verliesbeurten en het 2-2 gelijkspel van vorig seizoen won Feyenoord voor het eerst bij PEC Zwolle sinds die club terugkeerde in de eredivisie. Daarnaast was het weer een typische Feyenoord wedstrijd: de overwinning leek binnen bij een 1-4 voorsprong, maar die voorsprong gaven de Rotterdammers in het laatste kwartier van de wedstrijd nog bijna uit handen.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weet hoe dat komt. "Omdat Feyenoord niet in staat is om zo'n wedstrijd definitief voortijdig te beslissen en omdat een ploeg blijkbaar ook altijd weer kansen krijgt tegen Feyenoord. Als je de wedstrijd ziet: bij een stand van 4-1 was het natuurlijk wel geflatteerd. Het was niet dat Feyenoord Zwolle ondersteboven speelde."

"Zwolle helpt zelf ook mee: geeft twee doelpunten zomaar cadeau en daar profiteert Feyenoord van. dat wil niet zeggen dat je dan de wedstrijd volledig onder controle hebt en je het makkelijk kan uitspelen. Zover is Feyenoord niet", zo vertelt Krabbendam aan Voetbal International.

Een van de positieve uitzonderingen tegen Zwolle was Tonny Vilhena, die maar blijft scoren als middenvelder. "Dat is wel een punt waaraan hij heeft gewerkt. Van een middenvelder van een topclub wordt altijd verwacht dat hij doelpunten maakt. In de jeugd deed hij dat altijd wel, maar de laatste jaren, op het hoogste niveau, was dat wel minder. Hij heeft zich tot doel gesteld om er meer te maken en dat gaat voorlopig voortreffelijk. Wat je daarmee krijgt is dat ook je marktwaarde stijgt: dan ben je compleet en ben je interessant."

Gerelateerd nieuws
197 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 68 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72610 leden - Op dit moment zijn 664 mensen actief, waarvan 183 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved