Boëtius: ''De mindere dingen zijn natuurlijk het smeuïgst''

Boëtius: ''De mindere dingen zijn natuurlijk het smeuïgst''

Jean-Paul Boëtius begon uitstekend aan het huidige seizoen en scoorde in de eerste vier wedstrijden drie keer. Later stak de buitenspeler in een mindere vorm en wist hij weinig potten te breken. Afgelopen zondag was Boëtius eindelijk weer trefzeker. Ook trainer Giovanni van Bronckhorst was blij met het doelpunt.

"Zij weten natuurlijk wat ik kan en daar zijn zij hard met mij mee bezig", zegt Boëtius over de technische staf in Feyenoord TV. "Ze praten ook met me en proberen mij zoveel mogelijk moed in te praten. Dat het dan uiteindelijk weer lukt, is wel een voldoening voor jezelf. Iedereen was echt blij voor me. Daaraan zie je dat iedereen het oprecht meent en dat ze het beste met je voor hebben."

"Hoewel er veel dingen zijn geschreven dat we geen team zouden zijn, zijn we zeker wel een team. Dat weten we zelf. Het is natuurlijk het belangrijkste dat het onderling goed zit. De mindere dingen zijn natuurlijk het smeuïgst, die moeten geschreven worden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties