''Als het dan wat minder gaat, krijg je sneller kritiek''

''Als het dan wat minder gaat, krijg je sneller kritiek''

Giovanni van Bronckhorst heeft zich op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle uitgelaten over Brad Jones. De doelman kende afgelopen seizoen een super jaar, dit seizoen ontvangt hij regelmatig kritiek.

"Vorig jaar had hij een super jaar. Als het dan wat minder gaat, krijg je sneller kritiek. Dat geldt niet alleen voor Brad, maar voor alle spelers. Zeker ook voor mij,'' zegt Van Bronckhorst, geciteerd door RTV Rijnmond. ''Dat is iets wat er bij hoort en waar je mee om moet gaan."

Van Bronckhorst is van mening dat zijn medespelers Jones vaak onnodig in de problemen brengt door de bal te snel terug te spelen. "Als iets niet hoeft, dan hoef je dat niet te doen. Dat moeten we beter doen. Iedere bal naar Brad is eentje waarbij hij onder druk wordt gezet. Dat heb ik liever niet. Het gebeurt vaak onnodig."

De doelman is opgeroepen voor zijn land. "Ik ben blij voor Brad, omdat hij er al een aantal jaren niet heeft bij gezeten. Met een nieuwe bondscoach zijn er nieuwe kansen voor de spelers. Ik heb een aantal weken geleden al gesproken met Van Marwijk, dus ik wist al dat hij er bij zou komen. Het is altijd een eer om voor je land uit te mogen komen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties