Feyenoord-iconen sieren muren kleedkamergebied

Feyenoord-iconen sieren muren kleedkamergebied

Het kleedkamergebied in De Kuip heeft een fraaie en indrukwekkende metamorfose ondergaan. De muren van de gangen die toegang geven tot de kleedkamers van Feyenoord en de tegenstander zijn deze week voorzien van fotobehang van een aantal iconen en grote namen uit de geschiedenis van de club.

Wie vanaf nu het kleedkamergebied betreedt, ziet iconische en krachtige beelden van (oud-)spelers als Pierre van Hooijdonk, Dirk Kuyt, Nicolai Jørgensen en Giovanni van Bronckhorst op zich af komen. Het gaat om de gangen richting de kleedkamers en de mixed zone, een gebied dat grenst aan de eveneens indrukwekkende spelerstunnel. Zodoende komt de rijke historie van Feyenoord nu terug in de volledige route die spelers afleggen van binnenkomst in De Kuip tot aan het speelveld.

Rondleiding
Wil jij de nieuwe aankleding van het kleedkamergebied en andere schitterende plekken in De Kuip, zoals de spelerstunnel en meer plekken achter de schermen met eigen ogen bekijken? Boek dan nu een rondleiding en kom alles te weten over het stadion dat sinds 1937 de thuishaven is van Feyenoord. Alle informatie over de diverse rondleidingen vind je hier.

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties