Jones: ''Ik heb de hoop nooit opgegeven''

Jones: ''Ik heb de hoop nooit opgegeven''

Brad Jones is dolblij met zijn uitnodiging voor de komende interlands van Australië. De doelman van Feyenoord maakte in 2014 voor het laatst deel uit van de nationale selectie, maar keert onder de nieuwe bondscoach Bert van Marwijk weer terug in het team.

Jones heeft een goed gesprek gehad met oud-Feyenoorder Van Marwijk. ''Het was inderdaad een goed gesprek. Het is voor hem natuurlijk makkelijk om mij te zien spelen. Dichtbij huis. Ik denk dat spelen in de Eredivisie daarom een plus voor mij was. Het is een competitie die hij goed kent. Het was een goed gesprek, waarin hij vroeg of ik beschikbaar was. Dat ben ik altijd geweest.''

''Het was goed om met hem te spreken. Voor hem was het denk ik goed om te horen hoe ik over de selectie dacht,'' vervolgt Jones in gesprek met Feyenoord TV. ''Maar op het gebied van mentaliteit kon ik hem nog wel wat dingen vertellen. In het algemeen zijn Australiërs hardwerkende, leergierige spelers. Dat is fijn voor hem.'' Het volledige interview is hieronder te bekijken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties