Kein Geloel: ''Peter Houtman zit in ons DNA''

dinsdag 13 maart 2018 07:18 32.905 keer bekeken 39 reacties Pro Shots

Het beste nieuws uit de Kuip: Peter Houtman is terug, en hoe. Het was een ontroerend moment. Houtman stapt het heilige gras op en de Kuip klapte de handen stuk. En terecht.

Want Peter Houtman is veel meer dan de man die de opstellingen voorleest. Houtman is de zorgzame man langs de kant die gespannen pupillen gerust stelt, de man die - zoals Michel van Egmond zo mooi omschreef - met een steeds lager wordende ‘crematoriumstem’ de achterstand omroept en bij 3 punten het ‘doei-doei’ uit duizend kelen terugkrijgt.

Maar vooral is Peter Houtman hét voorbeeld van hoe wij Feyenoordsupporters mensen zoals Houtman omarmen. Ze verdienen het ook gigantisch. Peter Houtman, Gerard Meijer, de doekenmakers en de graskoning Erwin Beltman. Deze adoratie gaat veel verder dan folklore, ze zitten in ons DNA. En zij maken de club.

Uiteraard hebben Freek, Rob en Wesley het in Kein Geloel ook nog gewoon over voetbal. Over de schitterende ontlading bij Jørgensen en de knappe wedstrijd van Kevin Diks, die na een moeilijke week (hij vloog naar Florence voor de uitvaart van Astori)zijn beste wedstrijd in het rood-wit speelde. En natuurlijk over wederom tientallen doeken met ‘I Love de Kuip’. Al met al was AZ-thuis hopelijk een voorproefje van wat op 22 april komen gaat.

Tot slot verbaast Wesley zich over de openhartige vrouw van Jørgensen en bedenken we hoe we eindelijk eens drie punten uit Zwolle mee kunnen nemen. Een goede dosis drank of Erwin van der Looij kunnen wonderen doen!

Gerelateerd nieuws
39 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 13 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 1913 mensen actief, waarvan 429 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved