''Joh, die is helemaal geen 17 miljoen waard, kom op''

dinsdag 13 maart 2018 01:00 110.620 keer bekeken 187 reacties Pro Shots

Feyenoord liet in delen van de competitiewedstrijd tegen AZ zien dat de ploeg te laag op de ranglijst staat. AZ kwam naar De Kuip om voor het eerst sinds mensenheugenis punten op te halen bij een club uit de traditionele top drie, maar kwam van een koude kermis thuis. Volgens Johan Derksen was de overwinning van Feyenoord ook wel nodig. "Bij Feyenoord was wel een beetje de pleuris uitgebroken als AZ gewonnen had."

Analist Hans Kraay jr. was te spreken over het spel dat Feyenoord in het eerste half uur op de mat legde. "Ze zeggen altijd 'Feyenoord moet agressief zijn' en dan denken mensen aan tackles en afjagen, maar nee: Feyenoord moet juist agressief zijn in balbezit, in beweging zijn", aldus Kraay in het praatprogramma Voetbal Inside. "Van Beek kon 'm inspelen, Van der Heijden kon 'm inspelen. Vilhena bewoog, Toornstra bewoog en na 35 minuten ebt dat weer weg en dan kunnen ze de bal niet meer kwijt. Feyenoord speelde de eerste dertig minuten echt goed."

De tweede helft was volgens analist Rene van der Gijp van een veel lager niveau. "Van beide kanten zakte het in de tweede helft helemaal weg. De een leverde 'm bij de ander in en die gaf 'm weer terug." Johan Derksen was ook nog duidelijk over de kwaliteiten van Nicolai Jorgensen. "Joh, die is helemaal geen 17 miljoen waard, kom op. Die komt in de Engelse competitie helemaal niet uit de verf."

Gerelateerd nieuws
187 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 78 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65890 leden - Op dit moment zijn 1094 mensen actief, waarvan 200 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved