''Toornstra is een speler die zo enorm onderschat is''

zondag 11 maart 2018 21:28 91.825 keer bekeken 220 reacties Pro Shots

Jens Toornstra is een belangrijke speler voor Feyenoord. Dat is de mening van Rob Baan, voormalig technisch directeur van de Rotterdamse club. Ook in de competitiewedstrijd tegen AZ (2-1 winst) was hij belangrijk, stelt hij.

"Ik heb vanmiddag naar Toornstra zitten kijken, dat is een speler die zo enorm onderschat is", zegt hij in FC Rijnmond. "Wat voor werk hij voor het team levert... Als we het over 'de toon zetten' hebben, dan is hij een jongen die samen met Karim El Ahmadi de toon zet. Zij jagen de boel af en zetten de tegenstander onder druk."

De afgelopen weken was Toornstra regelmatig bankzitter. Robin van Persie kreeg destijds de voorkeur 'op tien'. "Een fitte Van Persie kan je maar op één plek zetten: in de spits", stelt Baan. "Als je hem achter de spits zet, moet je teveel schuiven op het middenveld om de balans te vinden. Het meeverdedigen en druk zetten kan je van hem niet meer verlangen. De fitheid is bij hem blijkbaar toch een vraagstuk."

Gerelateerd nieuws
220 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 493 mensen actief, waarvan 74 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved