Van Bronckhorst: ''We wilden ten koste van alles winnen''

Van Bronckhorst: ''We wilden ten koste van alles winnen''

Giovanni van Bronckhorst is blij met de overwinning van Feyenoord op AZ. De trainer zag zijn ploeg zondagmiddag met 2-1 winnen van de club uit Noord-Holland. Na afloop van de wedstrijd loofde Van Bronckhorst vooral de strijdlust van zijn team.

"Vooral de eerste helft", begint de trainer zijn verhaal tegenover FOX Sports. "We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen een aantal heel goede kansen. Uiteindelijk lukt het ook om te scoren, maar het verschil hadden we wel grote kunnen maken in de eerste helft."

De regerend landskampioen begon vooral fanatiek aan de wedstrijd. "Dat is wel iets waar we het over gehad hebben. Elke keer als we goed beginnen, zoals vandaag, zit je gelijk goed in de wedstrijd. Als we dat niet goed, hebben we moeite. Dat is ook het belangrijkste, dat hebben we vandaag goed gedaan."

"Deze zege is niet echt een statement richting de bekerfinale. We wilden ten koste van alles winnen. Zeker door de situatie waarin we nu zitten. De tweede helft kon beter, zeker in de fases dat we naar achteren werden gedrukt."

[dumpitem=17117]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties