El Ahmadi: ''Thuis vaker vanaf minuut één erop klappen''

El Ahmadi: ''Thuis vaker vanaf minuut één erop klappen''

Feyenoord weet eindelijk weer wat winnen is. De Rotterdammers waren zondagmiddag in eigen huis met 2-1 te sterk voor AZ. Karim El Ahmadi, aanvoerder van de regerend landskampioen, is blij met de overwinning nadat de laatste twee competitiewedstrijd verloren gingen.

"Vooral in het begin van de eerste helft hebben we de toon gezet", zegt El Ahmadi tegenover FOX Sports. "We kwamen goed door, maar waren wat ongelukkig met de afwerking. We hadden missen wel 1-0 of 2-0 voor moeten staan. AZ heeft een goed team, ze waren vooral goed aan de bal."

"We begonnen nu hoe we normaal moeten beginnen aan een wedstrijd. Je weet dat als je verliest dat je liever compact speelt. Ik denk dat wij thuis vaker vanaf minuut één erop moeten klappen. Dat is onze kwaliteit. Vergeleken met vorig seizoen doen we dat nu veel te weinig."

"In de tweede helft wilden wij zelf meer druk naar voren zetten, maar AZ kwam een paar keer goed door via links. Dat was lastig, maar als je 1-0 voor staat en daarna de 2-0 maakt trek je de wedstrijd goed over de streep."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties