Maaskant kritisch op Feyenoord: ''Het is niet goed genoeg''

Maaskant kritisch op Feyenoord: ''Het is niet goed genoeg''

Feyenoord gaat zondag een moeilijke middag tegemoet. Althans, dat is de mening van Robert Maaskant. De Rotterdamse club ontvangt zondag AZ, de huidige nummer drie van de Eredivisie, in De Kuip. Volgens de oud-trainer zijn de Alkmaarders de favoriet.

"Het wordt tijd dat AZ eens een topper gaat winnen", zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Ze zijn gegroeid in het seizoen en spelen beter en beter. Het gaat een keer gebeuren, hoe vervelend dat ook is voor Feyenoord. Feyenoord kan zich altijd oprichten op de momenten dat het keihard nodig is, dat zal tegen AZ ook keihard nodig zijn."

"Ik heb Feyenoord vrij veel zien spelen en het is niet goed genoeg", vervolgt de oud-trainer van onder andere NAC Breda, Wisła Kraków en FC Groningen. "Feyenoord is ook niet beter dan AZ. Als het jonge AZ zal bezwijken onder de enorme druk van de supporters, dan zal Feyenoord wel wat extra's kunnen. Qua voetballend vermogen, bewegelijkheid en spirit is AZ de betere ploeg."

"De wedstrijd van zondag is ook een voorbode voor de bekerfinale. Dat is de enige prijs waar Feyenoord het seizoen nog mee kan redden. Dat is een interessant. Degene die deze wedstrijd wint, zal een gevoelige tik uitdelen voor die finale", besluit Maaskant. Het is niet bekend of de familienaam van de oud-trainer een relatie heeft met Maaskantje, een bekende plaats uit Noord-Brabant.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties