''Denk dat het aan ons als spelersgroep te wijten is''

zaterdag 10 maart 2018 17:22 82.815 keer bekeken 107 reacties Pro Shots

Supporters smachten al maanden naar de ommekeer bij Feyenoord. Een serie overwinningen zou, in aanloop naar de bekerfinale, goed zijn voor het zelfvertrouwen van de Rotterdammers. Bovendien garandeert een vierde plaats in de competitie Europees voetbal. Jan-Arie van der Heijden weet ook dat het bij de afzwaaiend landskampioen anders moet.

"Het is duidelijk dat het niet zo goed gaat als vorig seizoen. Waar dat aan ligt, hebben we al honderd keer herhaald. Ik denk dat we vooral naar de oplossingen moeten zoeken. Het is een cliche, maar keihard werken, vertrouwen in elkaar en in jezelf hebben: dan komt uiteindelijk de kwaliteit die we in de groep hebben bovendrijven en komen de resultaten vanzelf weer."

De verdediger denkt, net als de rest van de selectie, niet dat de schuld bij Giovanni van Bronckhorst gezocht moet worden. "Ik denk dat het aan ons als spelersgroep te wijten is. Wij moeten naar onszelf kijken en eerlijk zijn dat we het niet goed doen op het moment. Ik denk dat we als groep moeten opstaan en er voor zorgen dat de resultaten een keer onze kant op gaan vallen."

Het affiche van morgen is identiek aan dat van de bekerfinale, maar dat zal geen rol spelen, aldus Van der Heijden tegen RTV Rijnmond. "Dit is een andere wedstrijd dan de finale. Het is wel het belangrijkste duel op dit moment omdat we in De Kuip willen bewijzen dat we toch een hele goede ploeg hebben. Het is een mooi affiche tegen AZ."

Gerelateerd nieuws
107 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73937 leden - Op dit moment zijn 1192 mensen actief, waarvan 243 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved