''Dat was niet goed en dat weet hij zelf ook''

vrijdag 9 maart 2018 16:31 80.415 keer bekeken 143 reacties Pro Shots

Sofyan Amrabat wordt, ondanks blessures en schorsingen in de eerse selectie van Feyenoord, steeds minder in het veld gezet door Giovanni van Bronckhorst. Afgelopen zaterdag kreeg Renatio Tapia de voorkeur in de basiself en dat had voor de oefenmeester duidelijke redenen.

"De manier waarop Renato inviel tegen Willem II. Maar ook de manier waarop hij zich manifesteert in de groep en op de trainingen. Tegen Willem II viel hij heel goed in. Dan hoop je dat hij dat een vervolg kan geven tegen NAC."

Toch zette Tapia met simpel balverlies in de eerste seconden van de wedstrijd gelijk de toon. "Dat is iets waar ik het wel met hem over heb gehad. Ik begrijp dat er momenten zijn in een wedstrijd waarbij je snel keuzes moet maken. Dan kan er zoiets gebeuren. Maar de eerste bal zonder druk met spelers om hem heen, dan zo’n verkeerde keuze maken. Zo begint Renato aan een wedstrijd en dat heeft invloed op mijn team. Dat was niet goed en dat weet hij zelf ook", aldus van Bronckhorst in het Algemeen Dagblad.

 

Gerelateerd nieuws
143 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 1614 mensen actief, waarvan 385 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved