''Ik maakte een paar foutjes en dat ging in mijn hoofd zitten''

vrijdag 9 maart 2018 16:19 91.930 keer bekeken 140 reacties Pro Shots

Kevin Diks is al sinds jaar en dag supporter van Feyenoord. Begin dit seizoen kwam zijn droom uit, toen de stadionclub hem huurde van Fiorentina. Diks verdween vanwege zijn prestaties op het veld echter al snel uit de basis en maakte pas enkele weken geleden weer zijn rentree. De supporter in hem is in de tussentijd niet verdwenen, maar het voelt wel anders.

"Je blijft natuurlijk supporter van Feyenoord, maar nu speel ik er en dan gaat de supporter toch wel een beetje aan de kant, want dan moet je strijden voor de club. Andere mensen blijven supporter en daar moet ik voor strijden", zo vertelt de verdediger aan RTV Rijnmond.

De tegenvallende resultaten zitten hem ook dwars. "Natuurlijk begrijp ik de kritiek. We staan vijfde en dat is niet Feyenoord-waardig. Het voetballen zijn we niet verleerd, maar de automatismen zijn wat verder weg dan normaal. We moeten hard blijven werken. Soms heeft het ook met een vormdipje te maken, dat heb ik zelf ook gehad. Dan is het gewoon zaak om hard te trainen.'' 

De vormdip heeft Diks inmiddels achter zich gelaten. "Ik heb het heel moeilijk gehad. Ik maakte een paar foutjes en dat ging in mijn hoofd zitten. Toen kon ik bij de pakken neer gaan zitten, maar ik ben hard gaan trainen en als mijn momentje komt dan wil ik het laten zien. Nu krijg ik meer minuten en meer vertrouwen."

Gerelateerd nieuws
140 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 63 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65890 leden - Op dit moment zijn 1085 mensen actief, waarvan 200 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved