''Sam heeft een klein gedeelte meegetraind''

''Sam heeft een klein gedeelte meegetraind''

Sam Larsson is op de weg terug bij Feyenoord. De aanvaller raakte geblesseerd aan zijn hamstring in de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Larsson heeft vandaag weer een klein deel meegedaan op de training van Feyenoord.

Volgens Giovanni van Bronckhorst is het nog niet duidelijk wanneer Larsson weer inzetbaar is. ''Sam heeft een klein gedeelte meegetraind, maar ik heb nog geen zicht of hij kan spelen.'' zegt de trainer. De Zweed raakte begin februari geblesseerd. De verwachtingen waren toen dat hij vier tot zes weken niet kon spelen.

Feyenoord kan zondag tegen AZ wel gewoon beschikken over Robin van Persie. Van Bronckhorst kan verder beschikken over een fitte groep. Ook Kevn Diks, die donderdag naar Italië afreisde om afscheid te nemen van Davide Astori, is van de partij.

''Goed dat hij daarheen gegaan is en afscheid heeft kunnen nemen van een collega. Ik vond het verschrikkelijk om te horen en leef met de familie mee. We zullen kijken hoe hij ervoor staat, maar ik denk dat hij wel beschikbaar is voor zondag. Het was een klap voor hem en dat is normaal. Het is voor iedereen een klap geweest.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties