Vermeer: ''Ik heb geen eerlijke kans gehad bij Feyenoord''

Vermeer: ''Ik heb geen eerlijke kans gehad bij Feyenoord''

Kenneth Vermeer heeft het gevoel nooit een eerlijke kans te hebben gehad bij Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst heeft in de winter besloten Brad Jones te behouden als eerste doelman. Vermeer koos ervoor om te vertrekken en speelt nu op huurbasis bij Club Brugge.

''Op het trainingskamp in Spanje heb ik een gesprekje gehad met Van Bronckhorst,'' zegt Vermeer in gesprek met Voetbal Inside. ''Dat duurde niet zo lang. Ik kreeg de mededeling dat er niet gewisseld zou worden. Je hoopt natuurlijk op een kans, maar als je die dan niet krijgt, dan ben je natuurlijk erg teleurgesteld. Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik geen serieuze kans heb gekregen.''

''Ik zit goed in mijn vel, heb het naar mijn zin." Vermeer maakte in zijn eerste wedstrijd nog een fout, maar heeft zijn draai gevonden. "Maar ik raak niet zo snel in paniek. Als jullie er wat van willen vinden, dan mag dat. Ik evalueer mijn dingen met de trainers. Wat de buitenwereld denkt, maakt me niet uit. Ik ben niet iemand die onzeker wordt, dat zit niet in mij."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties