''Die zullen tot op het bot getergd zijn om ons te pakken''

''Die zullen tot op het bot getergd zijn om ons te pakken''

AZ draait momenteel een goed seizoen en leeft met veel vertrouwen toe naar de wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. De Alkmaarders staan derde met slechts twee punten achter op de club die al vier jaar geen prijs wist te winnen. John van den Brom verwacht zondag een gretig Feyenoord dat zich wil revancheren.

"We moeten helemaal niet gaan denken aan de bekerfinale, dat is niet iets wat nu al speelt. Feyenoord heeft twee nederlagen geleden en die zullen tot op het bot getergd zijn om ons te pakken,'' zegt de trainer van AZ in gesprek met NHnieuws.nl. ''Maar dat geldt ook voor ons, want ook wij weten wat het belang van een wedstrijd als deze is."

Deze week werden er drie spelers van AZ opgenomen in de voorselectie van Oranje. ''Het vertrouwen waarmee wij naar die wedstrijd toegaan is enorm bij ons. Wij hebben een hele goede serie neergezet waarin we leuk voetbal spelen. En we weten dat op momenten dat het niet gaat zoals we willen, zoals zaterdag bij Excelsior, dat we kunnen knokken om een wedstrijd eruit te slepen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties