''Die zullen tot op het bot getergd zijn om ons te pakken''

donderdag 8 maart 2018 14:06 115.390 keer bekeken 227 reacties Pro Shots

AZ draait momenteel een goed seizoen en leeft met veel vertrouwen toe naar de wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. De Alkmaarders staan derde met slechts twee punten achter op de club die al vier jaar geen prijs wist te winnen. John van den Brom verwacht zondag een gretig Feyenoord dat zich wil revancheren.

"We moeten helemaal niet gaan denken aan de bekerfinale, dat is niet iets wat nu al speelt. Feyenoord heeft twee nederlagen geleden en die zullen tot op het bot getergd zijn om ons te pakken,'' zegt de trainer van AZ in gesprek met NHnieuws.nl. ''Maar dat geldt ook voor ons, want ook wij weten wat het belang van een wedstrijd als deze is."

Deze week werden er drie spelers van AZ opgenomen in de voorselectie van Oranje. ''Het vertrouwen waarmee wij naar die wedstrijd toegaan is enorm bij ons. Wij hebben een hele goede serie neergezet waarin we leuk voetbal spelen. En we weten dat op momenten dat het niet gaat zoals we willen, zoals zaterdag bij Excelsior, dat we kunnen knokken om een wedstrijd eruit te slepen.''

Gerelateerd nieuws
227 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 85 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 2220 mensen actief, waarvan 463 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved