Janmaat: ''Het liefst zou ik afsluiten bij Feyenoord''

Janmaat: ''Het liefst zou ik afsluiten bij Feyenoord''

Daryl Janmaat maakte na twee seizoenen in De Kuip in de zomer van 2014 de overstap van Feyenoord naar Newcastle United. Sinds 2016 staat de rechtsback onder contract bij Watford, waar hij indruk maakt. De 28-jarige Janmaat hoopt zijn loopbaan uiteindelijk af te sluiten in Nederland.

"Ik heb altijd geprobeerd om elke keer een geleidelijke stap omhoog te maken", zegt hij. "Je moet er ook de opties voor hebben natuurlijk. Tot nu toe viel het altijd wel goed op zijn plaats."

"Van ADO Den Haag naar sc Heerenveen en toen naar Feyenoord en het WK met Oranje" vervolgt hij in gesprek met Ziggo Sport. "Nu speel ik vier jaar in Engeland in de Premier League. Uiteindelijk, als je er achteraf op terugkijkt, is het wel goed gekomen."

"Ik zou het liefst afsluiten bij Feyenoord, als dat zou kunnen. Of bij ADO Den Haag, maar ik ga in ieder geval niet naar Ajax. Gewoon, daar ga ik niet heen. Ook niet als ze tien miljoen euro bieden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties