Van Tiggelen: ''Zo creëer je juist ontevreden spelers''

Van Tiggelen: ''Zo creëer je juist ontevreden spelers''

Feyenoord presteert de laatste maanden ondermaats. De Rotterdammers moeten vrezen dat ze straks play-offs moet spelen voor Europees voetbal of zelfs met lege handen eindigen. Oud-voetballer Adri van Tiggelen ergert zich vooral aan het wisselbeleid van Giovanni van Bronckhorst.

''Als je elke week naar de opstelling kijkt, dan zie je steeds weer wisselingen,'' zegt Van Tiggelen in gesprek met RTV Rijnmond. ''Zo probeer je iedereen tevreden te houden en wil je iedereen laten spelen, maar creëer je juist ontevreden spelers. Elke week moet je met je beste team komen en ik heb niet de indruk dat dit elke week gebeurt. Dat kan niet bij een topclub.''

Het lijkt erop dat de motivatie weg is bij Feyenoord om een goed resultaat te halen in de competitie. In de beker spelen de Rotterdammers wel met passie en strijd. Volgens Jens Toornstra kloppen die geluiden niet. "Ik snap dat mensen denken dat wij ons niet meer kunnen motiveren, maar wij leveren echt niet expres die ballen in. Het loopt momenteel gewoon niet bij ons."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties