Everse tipt Feyenoord: ''Dan zou ik Peter Bosz halen''

Everse tipt Feyenoord: ''Dan zou ik Peter Bosz halen''

Giovanni van Bronckhorst is bezig aan een zeer moeizaam seizoen als trainer van Feyenoord. De club staat op de vijfde plaats in de competitie. Door de tegenvallende prestaties zou het zomaar kunnen dat Van Bronckhorst bezig is aan zijn laatste maanden bij Feyenoord.

Peter Bosz wordt op social media veel genoemd als een mogelijke opvolger van Gio. "Ik vind dat hij als trainer een hele mooi visie heeft", zegt oud-Feyenoorder Jan Everse in FC Rijnmond. "Zijn elftallen spelen altijd goed voetbal. Ik denk dat Feyenoord-supporters liever vierde worden met fantastisch mooi voetbal dan zesde met wat we nu zien."

"Ik denk dat de supporters van Feyenoord allemaal wel met hem in zee zouden willen gaan", zegt de oud-speler van Feyenoord. "Als Giovanni zou opstappen of ze zouden samen beslissen om de samenwerking te stoppen, dan moet je kijken naar een nieuwe trainer. Dan zou ik Peter Bosz halen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties