Kritiek op Amrabat: ''Was een hype van hier tot Tokio''

zondag 4 maart 2018 20:43 103.005 keer bekeken 244 reacties Pro Shots

Aad de Mos is niet onder de indruk van de prestaties van de aankopen van Feyenoord. De Rotterdammers kroonden zich vorig seizoen tot landskampioen en versterkten zich in de zomer met een groot aantal nieuwe spelers. Het huidige seizoen verloopt echter dramatisch voor de club.

"Sofyan Amrabat was een hype van hier tot Tokyo", zegt De Mos in het Ziggo Sport-programma Rondo. "Art Langeler moest met hem gaan praten omdat meneer Amrabat voor het Nederlands elftal moest kiezen. Van hem horen we nu helemaal niks meer." De middenvelder koos uiteindelijk voor Marokko.

"Ze hebben de pech dat al die aankopen niet uit de verf komen", vervolgt hij. "Amrabat doet het niet en Haps zat lange tijd met zijn schouderblessure. Die Sam Larsson, daar had ik ook veel meer van verwacht. Feyenoord heeft het geluk gehad dat ze tegen een zwak Willem II de finale van het bekertoernooi behaalden, maar voor de rest..."

Gerelateerd nieuws
244 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 96 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 848 mensen actief, waarvan 236 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved