Kritiek op Amrabat: ''Was een hype van hier tot Tokio''

Kritiek op Amrabat: ''Was een hype van hier tot Tokio''

Aad de Mos is niet onder de indruk van de prestaties van de aankopen van Feyenoord. De Rotterdammers kroonden zich vorig seizoen tot landskampioen en versterkten zich in de zomer met een groot aantal nieuwe spelers. Het huidige seizoen verloopt echter dramatisch voor de club.

"Sofyan Amrabat was een hype van hier tot Tokyo", zegt De Mos in het Ziggo Sport-programma Rondo. "Art Langeler moest met hem gaan praten omdat meneer Amrabat voor het Nederlands elftal moest kiezen. Van hem horen we nu helemaal niks meer." De middenvelder koos uiteindelijk voor Marokko.

"Ze hebben de pech dat al die aankopen niet uit de verf komen", vervolgt hij. "Amrabat doet het niet en Haps zat lange tijd met zijn schouderblessure. Die Sam Larsson, daar had ik ook veel meer van verwacht. Feyenoord heeft het geluk gehad dat ze tegen een zwak Willem II de finale van het bekertoernooi behaalden, maar voor de rest..."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties